Restaurantul Trattoria Bavaria

image description

Restaurant Cu Specific Bavarez

Restaurantul Trattoria Bavaria poate gazdui pana la 60 oaspeti, iar daca doriti sa serviti masa in aer liber, terasa restaurantului este deschisa din mai pana in octombrie si poate gazdui pana la 40 oaspeti.

Restaurantul Trattoria Bavaria va asteapta intr-o atmosfera calda si elegantă, decorat in stil bavarez, sa savurati cele mai gustoase produse traditionale bavareze, cat si preparate cu specific romanesc si international. Lista bauturilor este completata de la cele mai clasice pana la cele mai sofisticate whisky-uri si cogniacuri, pana la cele mai cunoscute vinuri romanesti, italienesti, la cel mai bun prosecco si nu in ultimul rand cu traditionala bere bavareza nefiltrata.

De asemenea, in cazul in care va aflati in Busteni si nu aveti unde sa serviti micul dejun, Restaurant Trattoria va asteapta in fiecare dimineata intre 8:30 - 10:30, cu croissante fierbinti, covrigi bavarezi, branzeturi traditionale, dulceturi facute in casa si alte produse variate de mic dejun.

Restaurantul Roses Ballroom

image description

Restaurant cu specific international

Restaurantul Roses Ballroom poate gazdui pana la 120 de oaspeti.

Confortul, eleganta si calitatea serviciilor oferite fac locul ideal pentru organizarea celor mai frumoase si de neuitat evenimente din viata voastra cum ar fi de petreceri, nunti, botezuri sau mese festive.

Venim in sprijinul dumneavostra cu meniuri personalizate in functie de evenimentul pe care doriti sa il organizati.

Urmand deviza, "detaliile, calitatea si atitudinea fac diferenta", promitem sa ne ridicam la nivelul asteptarilor dumneavoastra si speram sa ne fiti oaspeti cat de curand.

sala evenimente