Teambuilding la munte

V-ati propus anul acesta organizarea unui teambuilding, training, a unor cursuri de initiere sau a unei petreceri de firma?

Noi, echipa Conac Bavaria, va rugam, sa ne acordati posibilitatea de a va prezenta in cateva cuvinte locatia noastra, care este pregatita in a va pune la dispozitie servicii profesionale si eficiente.

Conac Bavaria este situat in orasul Busteni, judetul Prahova, superba statiune de munte, localizata la ruta principala - DN 1, care leaga statiunile de munte sau de mare din toata Romania.

image description

Cazare

20 de camere, create in cel mai personal mod, fiecare dintre ele, intr-un alt decor, alte culori, mobilier scluptat in lemn, paturi cu baldachin, ceea ce va crea de fiecare data senzatia ca va aflati aici, mereu, pentru prima data.
- 2 camere single
- 3 apartamente cu doua camere
- 5 camere duble premium
- 10 camere duble standard

Restaurant Trattoria Bavaria

Simte-te bavarez pentru o zi!
Aici puteti experimenta specialitati bavareze, printre care si traditionala bere bavareza nefiltrata, intr-o atmosfera creata special, pentru povesti cu final de neuitat.

- Capacitate interior: cca 60 locuri
- Capacitate terasa: cca 40 locuri

Restaurant Roses Ballroom

Aici trandafirii sunt roz!
Stil, eleganta, rafinament, cuvinte care definesc sala de evenimente speciale. Aici, puteti simti si trai, bucuria momentelor speciale, aici puteti "scrie" amintirile voastre.
Capacitate: cca 120 locuri.

Sala de conferinte:

Intalniri de afaceri, conferinte, congrese, simpozioane pot avea loc in sala, cu o capacitate de pana la 40 locuri, dotata cu videoproiector, ecran de protectie, flipchart, acces la internet, telefon, fax, lumina naturala.